top of page
Search
  • Essi Laaksonen

AIRCIDE KASVATTAA SUOJAVARUSTEIDEN KAPASITEETTIÄ JA PARANTAA ITSE TEHTYJEN KASVOMASKIEN SUOJAUSTEHOA
Suojavarusteiden kapasiteetti


Tällä hetkellä WHO ja THL suosittelevat virallisten suu-nenäsuojusten käyttöä niitä eniten tarvitseville, esimerkiksi potilaille ja hoitohenkilökunnalle. Suojavarusteiden määrä hupenee kovaa vauhtia ja loppuessaan asettaisi ne esimerkiksi hoitohenkilökunnan vaaralliseen tilanteeseen. Hoitohenkilökunnan merkitys tässä tilanteessa on korvaamaton ja on todella surullista, että käytössä olevat resurssit ovat uhattuna.

Haluamme olla mukana tässä vaikeassa tilanteessa ja lisätä omalla toiminnallamme resursseja sekä kapasiteettiä mm. terveydenhuoltovälineisiin. Me Woimet Oy:lla aloitimme kehitystyömme muutama vuosi sitten, jonka lopputuloksena syntyi AirCide-suihke. Alun perin suihke on suunniteltu rakennusten ja autojen ilmanvaihtoon, mutta tieteellisten tutkimustulosten valossa voimme todeta, että AirCide toimii erinomaisesti myös kasvosuojissa ja hengityssuojaimissa.

AirCide vähentää tartuntariskiä tuhoamalla mm. virukset ja bakteerit samalla, kun se estää niiden syntymistä. AirCide parantaa suojainten tehoa ja mahdollistaa kertakäyttöisille suojille pidemmän käyttöajan. Suihkuttamalla AirCideä maskiin, tuhoaa se viruksia ja estää niiden leviämistä, jolloin maskia voidaan käyttää pidempään – ja uudestaan (suosittelemme maksimissaan 3 käsittelyä/maski).

AirCiden käytöllä ja suojainten oikeanlaisella säilyttämisellä voimme siis vaikuttaa suojavarustekapasiteettiin. Näin voimme turvata esimerkiksi hoitohenkilökunnan mahdollisilta tartunnoilta, jolloin he voivat keskittyä heidän tärkeimpään tehtäväänsä, eli työhönsä.


Itse tehdyt kasvomaskit


Maskipulan aikana THL:n pääjohtaja Markku Tervahauta kuitenkin suosittelee, että me kaikki käyttäisimme maskeja julkisilla paikoilla – siis itse tehtyjä maskeja. Totuus kun on se, että koronavirus leviää myös pisaratartuntana puheen ja hengityksen välityksenä. Viruksen kantaja ei välttämättä ole tietoinen viruksestaan ja saattaa näin tietämättään levittää sitä. Maskien käyttö tuo siis turvaa ja suojaa meille kaikille.

Maskipulan ja Tervahaudan kehotuksen myötä maskeja onkin ryhdytty nyt valmistamaan itse, mutta valitettavasti näiden maskien antama suoja ei täytä kaikkia laatuvaatimuksia, eikä näin ollen anna vaadittavaa suojaa. Itse tehdyn kasvomaskin käyttäminen suojaa muita ympärillä olevia, mutta ei estä maskin käyttäjää saamasta tartuntaa. Meillä on tähän kuitenkin ratkaisu, sillä AirCideä voidaan käyttää myös itse tehtyihin maskeihin, jolloin niiden teho paranee ja maskit antavat paremman suojan – myös maskin käyttäjälle. AirCide toimii itse tehdyissä maskeissa samalla tavalla, eli se desinfioi materiaalia ja muodostaa maskin pinnalle suojakerroksen, joka estää viruksia ja bakteereita syntymästä.

Haluamme kuitenkin muistuttaa, että vaikka maskit tuovat meille paremman suojan viruksia vastaan, me emme saa unohtaa esimerkiksi käsihygienian ja oikean yskimistavan tärkeyttä. Pidetään itsestämme ja toisista huolta!


AirCide, mikä se siis on?

Se on 100 % biologinen suoja viruksilta, bakteereilta ja homeelta.

AirCide tuhoaa suodattimissa olevat virukset ja bakteerit muodostaen kestävän kalvon, joka hidastaa virusten ja bakteerien lisääntymistä materiaalissa. AirCide toimii suodattimien lisäksi erinomaisesti myös kasvosuojaimissa, sillä suihke ehkäisee virusinfektioiden leviämästä vähentäen näin huomattavasti tartuntariskiä.


Lue lisätietoa AirCidestä osoitteesta https://www.aircide.com/product-page/face-mask

160 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page